
Francouzské červené suché víno z oblasti Pays d'Hérault v BIO kvalitě (IGP). Réva je pěstována na jižních svazích v nadmořské výšce 100-200m. Víno vhodné k vařeným pokrmům i...

Francouzské červené suché víno z oblasti Provence v BIO kvalitě (AOC). Víno s vůní červeného ovoce a lékořice. Párování: grilovaná masa, uzeniny, tvrdý sýr.

Francouzské červené suché víno z oblasti Minervois v BIO kvalitě (AOP). Réva je pěstována na jižních svazích v nadmořské výšce100-200m. Víno je vhodné k jehněčímu masu a kozím...

Francouzské bílé suché víno z oblasti Provence, v BIO kvalitě (AOP). Svěží víno s tóny citrusových a bílých květů. Vhodné jako aperitiv, k rybám, kozímu sýru i dezertu.

Francouzské růžové suché víno z oblasti Provence v BIO kvalitě (AOP).Jde o svěží elegantní víno s vůní čerstvého ovoce vhodné k předkrmům, pečeným rybám a bílému masu.

Francouzské červené suché víno z oblasti Gigondas v BIO kvalitě (AOC). Réva se sklízí a třídí ručně v maximální zralosti. Víno se při plnění do lahví nefiltruje. Jemné...

Francouzské červené suché víno z oblasti Minervois v BIO kvalitě (AOP). Réva je pěstována v nadmořské výšce 100 - 200m, stáří vinic je 40 let. Víno je vhodné k jehněčímu a...

Francouzské červené suché víno. Má dominantní a vyváženou chuť. Vhodné k vařeným jídlům v Bio kvalitě, z vinařské oblasti Gigondas. Sklizeň: Ruční sklizeň; hrozny...

Francouzské červené suché víno z Burgundské oblasti v BIO kvalitě (AOC). Víno s chutí červeného a černého ovoce a vůní růžových květů.

Francouzské červené suché víno z oblasti Gigondas v BIO kvalitě (AOC). Kvalitní půdní podmínky a vhodné umístění sklepů mají za následek skvělé víno s hlubokou a vláčnou...

Francouzské červené suché víno z oblasti Châteauneuf du Pape v BIO kvalitě (AOP). Víno je pěstováno na vinicích starých 45 let. Ruční sběr bobulí zaručuje optimální...